Acupunctuur Monique Plat

Acupunctuur is een natuurlijke en effectieve oplossing

Mijn Tarieven


Als je voor het eerst bij mij komt, dan heb ik inclusief de intake en de eerste behandeling 90 minuten nodig. En hiervoor reken ik €75. Voor een vervolgbehandeling neem ik 50 tot 60 minuten de tijd en kost €55.

Voor kinderen heb ik een kindertarief, van intake €45 en vervolg €35

Ik ben lid van de Zhong, de meest vooraanstaande branche vereniging in de acupunctuur, en dus erkend behandelaar. Acupunctuur wordt goed vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De meeste zorgverzekering vergoeden zo'n 80% van de behandeling. Bekijk het complete vergoedingenoverzicht op deze website:Let op! Veel mensen hebben het idee dat ze eerst over hun eigen risico heen moeten zijn, voordat ze in aanmerking komen voor vergoeding. Dat is niet zo. De aanvullende verzekering staat los van het basispakket en het eigen risico. Een verwijsbrief van de huisarts is ook niet noodzakelijk voor vergoeding bij de zorgverzekering
Betaling van de behandeling
Betaling: Let op ! Vanaf 1 maart 2019, gaat de betaling veranderen. (achteraf betalen via Infomedics stopt)
U kunt dan gelijk pinnen na de behandeling en u krijgt de factuur meteen mee. Deze factuur kunt u indienen bij de zorgverzekering.

Je kunt je behandeling tot 24 uur voor aanvang kosteloos bij mij annuleren of verzetten. Als je later bent, dan breng ik de behandeling alsnog in rekening.

Acupunctuur Monique Plat
www.acupunctuur-volendam.nl www.acupunctuur-moniqueplat.nl

Vestiging Volendam
Kernpraktijken Fysiotherapie de Garage
Papaverstraat 27, 1131 HK Volendam .
tel 0624856448