Acupunctuur Monique Plat

Acupunctuur is een natuurlijke en effectieve oplossing

Welkom bij de blog van Monique

Hormonen in balans met acupunctuur

Voor heel veel vrouwen zijn de overgangsklachten erg vervelend, maar voor acupuncturisten vaak goed te behandelen. Zo horen wij geregeld dat het aantal opvliegers vermindert en dat ze minder heftig zijn. De klachten bij menopauze lopen erg uiteen: spierpijn, vermoeidheid, opvliegers, slecht slapen, depressiviteit, gewrichtsklachten, obstipatie, libido verlies, duizeligheid, humeurswisselingen etc.

Acupunctuur biedt een herstel van de lichamelijke en geestelijke balans en vrouwen in de overgang ervaren daarna vaak minder onrust en slapen beter. Dat maakt voor veel vrouwen de overgang minder ongemakkelijk en zorgt voor een wereld van verschil. Het helpt de hormoonschommelingen naar gezonde proporties terug te brengen en het verlicht de bijbehorende symptomen. Daardoor ervaren veel vrouwen minder klachten, meer rust en hebben meer energie in deze levensfase.

De overgang is een natuurlijk proces op weg naar een nieuw evenwicht na de vruchtbare periode. Dat wil echter niet zeggen dat je daarom alle klachten maar voor lief moet nemen. Soms kan je met beperkte aanpassing van de voeding ook al veel bereiken.

Monique Plat onderscheidt zich door naast acupunctuur ook Chinese kruiden voor te schrijven. Met Chinese kruiden kan een klacht dieper en sterker worden aangepakt. De formules worden door Monique speciaal op maat voorgeschreven. Haar specialisme is alle vormen van vrouwenklachten, maar ook behandelt ze met veel plezier en succes alle vormen van pijnklachten, slapeloosheid, stress etc. Mannen zijn ook van harte welkom in de praktijk.

Wil je graag een afspraak of gewoon wat meer informatie, bel dan gerust op 06-24 85 64 48. (ik bel meestal terug) Ook staat meer op www.acupunctuur-volendam.nl. Of op de facebook pagina van Acupunctuur Monique Plat. Berichten worden redelijk snel beantwoord.
Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik werkzaam in Volendam en op zaterdag in Purmerend. 

Acupunctuur Monique Plat
www.acupunctuur-volendam.nl www.acupunctuur-moniqueplat.nl

Dijklander Ziekenhuis begane grond
Heideweg 1B
1131 DA Volendam
Tel. 0624856448